Wednesday, October 31, 2012

ΨΑΧΝΩ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ !!!!Νέα Υπηρεσία!!!!

Μας το ζητήσατε και το υλοποιήσαμε!!

Οι σημερινές δυσκολίες στην καθημερινότητα είναι κοινές για όλους. Mαζί ανεβαίνουμε την ανηφόρα της οικονομικής κρίσης, είμαστε όμως νέοι και ιδιαίτερα ευέλικτοι στις εξελίξεις.

Η συγκατοίκηση είναι μια λύση, αφού εξοικονομούμε σημαντικό μέρος των πόρων μας μηνιαίως. Ωστόσο δεν είναι κι εύκολη υπόθεση, αφού προϋποθέτει αμοιβαίες υποχωρήσεις και κατανόηση. Σαν πρώην συγκάτοικοι για πολλά χρόνια, με βεβαιότητα σας δηλώνουμε ότι η περίοδος που συγκατοικούσαμε με 1, 2 ή και 3 συγκατοίκους, υπήρξε μοναδική από όλες τις απόψεις και την αναπολούμε συχνά!

Η νέα μας υπηρεσία προσδοκά να εξυπηρετήσει όσους επιθυμούν να ενοικιάσουν το ελεύθερο δωμάτιο στο σπίτι τους, αλλά και όσους αναζητούν νέα κατοικία προς ενοικίαση κι επιθυμούν να μοιράζονται τα πάγια έξοδα του σπιτιού.

Ο τρόπος είναι απλός:

  1. Αν ήδη κατοικείς σε σπίτι, αρκεί να ανεβάσεις νέα αγγελία και να επιλέξεις το πεδίο "ψάχνω συγκάτοικο". Αυτόματα η αγγελία σου προβάλλεται στην αναζήτηση για συγκατοίκηση, στην αντίστοιχη περιοχή.
  2. Αν αναζητάς σπίτι με συγκάτοικο, αρκεί να επιλέξεις ΝΑΙ στο πεδίο "Με συγκάτοικο" στην φόρμα αναζήτησης της κεντρικής σελίδας. Αυτόματα θα μεταφερθείς σε όλες τις αγγελίες προς συγκατοίκηση, στην περιοχή που επιθυμείς.

Η κατάργηση της μεσιτικής προμήθειας στην ενοικίαση είναι κοντά!


1 comment:

  1. Διαθέτω χώρο για συγκατοίκηση στη περιοχή της Κάτω Βούλας, σε διαμέρισμα 130 τμχ, με 3 δωμάτια, 2 μπάνια, υπερπολυτελείας, άνευ ενοικίου. Είμαι 33 ετών. Δεκτή κοπέλα από 23 έως 33 ετών, με σταθερή απασχόληση, ώστε να μπορεί να καταβάλει τα μηνιαία έξοδα του διαμερίσματος (κοινόχρηστα, ΔΕΗ κλπ). Θα πρέπει να αγαπάει την καθαριότητα και να σέβεται και να προσέχει το χώρο. Παρακαλώ απαντήστε ή στείλτε e-mail σε περίπτωση ενδιαφέροντος

    ReplyDelete