Wednesday, May 30, 2012

Αλλαγές στην StudentHouse.gr

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας είχαμε υποσχεθεί από το ξεκίνημά μας, πριν περίπου 16 μήνες, ότι πρωταρχικός μας στόχος, αποτελεί η εξέλιξη κι ο εκσυγχρονισμός της ειδικής αυτής κατηγορίας της αγοράς ακινήτων, της φθηνής ενοικίασης.

Στο διάστημα αυτό, αν και μικρή εταιρία με ιδιαίτερα περιορισμένους πόρους, έχουμε καταφέρει θαυμαστά αποτελέσματα, αφού με τα μέσα και την προβολή που διαθέτουμε, παρουσιάσαμε σε εσάς συνολικά 4.500 πραγματικές αγγελίες, ενώ ταυτόχρονα περισσότεροι από 500.000 μοναδικοί χρήστες επισκέφτηκαν την σελίδα μας, άλλοι για να αναζητήσουν το μελλοντικό τους σπίτι κι άλλοι για να μας εμπιστευτούν το ακίνητό τους. 

Πιστοί στις αρχικές μας προθέσεις και παρά τις δύσκολες εποχές για πειραματισμούς, αποφασίσαμε στην StudentHouse.gr να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας! Στο άμεσο μέλλον θα εισαγάγουμε καινοτομίες που θα ανατρέψουν την αντίληψη που έχετε για τον τομέα της ενοικίασης και θα ξεχωρίσετε τις πραγματικά ποιοτικές υπηρεσίες από τις γενικευμένες και μη λειτουργικές. 

Η ενοικίαση είναι ένας τομέας, ο οποίος σε περίοδο οικονομικής ύφεσης ανθίζει, δεδομένου ότι οι αγοραπωλησίες κατοικιών μειώνονται δραματικά. Για τους χρήστες μας, θα φροντίσουμε να έχουν την ιδανικότερη και την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση μέσα από μία σειρά αλλαγών, που ευελπιστούμε να αγκαλιάσετε και πάλι!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και επιφυλασσόμαστε να σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις επικαιροποιήσεις μας!!

Με χαρά,

Η ομάδα της StudentHouse.gr