Thursday, February 17, 2011

Χαρίστε μας ένα like στο Facebook!


Με ένα δικό σας like στο Facebook, βοηθάτε την StudentHouse.gr να διαδώσει το μήνυμα της κατάργησης της μεσιτικής προμήθειας στην ενοικίαση!

Κάντε ένα facebook like, εδώ!!!


Tuesday, February 15, 2011

Προτιμήστε την αγγελία με φωτογραφία!


Όπως έχουμε αναφέρει και στο πεδίο "βοήθεια για τον ιδιοκτήτη", η αγγελία αποτελεί το διαβατήριο σας για άμεση ενοικίαση του ακινήτου σας. Μία ολοκληρωμένη αγγελία, εκτός του ότι της δίνεται η ευκαιρία να προμοταριστεί στην κεντρική σελίδα μας, αναμφίβολα προσελκύει το βλέμμα περισσοτέρων ενδιαφερομένων ενοικιαστών.

Να αναφέρουμε ως παράδειγμα την αγγελία (δείτε την εδώ) που χρήστης μας ανέβασε με ιδιαίτερη επιτυχία, και κατάφερε τις πρώτες κιόλας δύο μέρες να προσελκύσει 194 ενοικιαστές.

Στατιστικά οι ολοκληρωμένες αγγελίες με φωτογραφία είναι μέχρι και 20 φορές πιο αποτελεσματικές. Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι το ακίνητό σας δεν είναι σπάνιας ομορφιάς, ούτε ιδιαίτερης αξίας, αυτό θα χαρακτηριστεί από την ζήτησή και την τιμή του. Κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες είναι απαραίτητες, τραβηγμένες υπό γωνία που αποκαλύπτουν τα όποια πλεονήκτηματα του σπιτιού, ή κάποιων συγκεκριμένων χώρων.

Ο υποψήφιος ενοικιαστής δύσκολα θα προχωρήσει στην επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη ακινήτου, χωρίς να έχει στοιχειώδη οπτική προσέγγιση αυτού. Ακόμα κι αν σε κάποιον φαντάζει αδιάφορο, σε κάποιον άλλο θα πληρεί βασικές προϋποθέσεις. Οι επιθυμίες και τα γούστα των ανθρώπων άλλοστε διαφέρουν...

Προτιμήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω λοιπόν, τραβήξτε αντιπροσωπευτικές και κολακευτικές φωτογραφίες του σπιτιού σας, δώστε βάση στην ποιότητα της φωτογραφίας και να είστε σίγουροι ότι ο ενοικιαστής θα σηκώσει το τηλέφωνο!

Η ομάδα της www.studenthouse.gr.