Wednesday, October 31, 2012

ΨΑΧΝΩ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ !!!!Νέα Υπηρεσία!!!!

Μας το ζητήσατε και το υλοποιήσαμε!!

Οι σημερινές δυσκολίες στην καθημερινότητα είναι κοινές για όλους. Mαζί ανεβαίνουμε την ανηφόρα της οικονομικής κρίσης, είμαστε όμως νέοι και ιδιαίτερα ευέλικτοι στις εξελίξεις.

Η συγκατοίκηση είναι μια λύση, αφού εξοικονομούμε σημαντικό μέρος των πόρων μας μηνιαίως. Ωστόσο δεν είναι κι εύκολη υπόθεση, αφού προϋποθέτει αμοιβαίες υποχωρήσεις και κατανόηση. Σαν πρώην συγκάτοικοι για πολλά χρόνια, με βεβαιότητα σας δηλώνουμε ότι η περίοδος που συγκατοικούσαμε με 1, 2 ή και 3 συγκατοίκους, υπήρξε μοναδική από όλες τις απόψεις και την αναπολούμε συχνά!

Η νέα μας υπηρεσία προσδοκά να εξυπηρετήσει όσους επιθυμούν να ενοικιάσουν το ελεύθερο δωμάτιο στο σπίτι τους, αλλά και όσους αναζητούν νέα κατοικία προς ενοικίαση κι επιθυμούν να μοιράζονται τα πάγια έξοδα του σπιτιού.

Ο τρόπος είναι απλός:

  1. Αν ήδη κατοικείς σε σπίτι, αρκεί να ανεβάσεις νέα αγγελία και να επιλέξεις το πεδίο "ψάχνω συγκάτοικο". Αυτόματα η αγγελία σου προβάλλεται στην αναζήτηση για συγκατοίκηση, στην αντίστοιχη περιοχή.
  2. Αν αναζητάς σπίτι με συγκάτοικο, αρκεί να επιλέξεις ΝΑΙ στο πεδίο "Με συγκάτοικο" στην φόρμα αναζήτησης της κεντρικής σελίδας. Αυτόματα θα μεταφερθείς σε όλες τις αγγελίες προς συγκατοίκηση, στην περιοχή που επιθυμείς.

Η κατάργηση της μεσιτικής προμήθειας στην ενοικίαση είναι κοντά!


Βελτίωση στον τρόπο προβολής της αγγελίας σου

Στόχος μας στην StudentHouse.gr είναι η αμφίδρομη εξυπηρέτηση των ενοικιαστών αλλά και των ιδιοκτητών. Για το λόγο αυτό εφαρμόζουμε στο εξής μια δικαιότερη αξιολόγηση των αγγελιών και ανάλογη προβολή τους στην μηχανή αναζήτησής μας.

Ο λόγος είναι ότι ο καθένας από εμάς όταν αναζητά ο,τιδήποτε στο ίντερνετ, θέλει να δει την ακριβέστερη περιγραφή και φυσικά εικόνα του προϊόντος ή της υπερεσίας που τον ενδιαφέρει.


Στην δική μας περίπτωση, η αναζήτηση κατοικίας από απόσταση απαιτεί την ύπαρξη φωτογραφιών, διαφορετικά παρατηρείται μηδενική επισκεψιμότητα στις αγγελίες χωρίς φωτογραφίες.

Ο ιδιοκτήτης θα πρέπει με την σειρά να πληρεί τα 4 παρακάτω κριτήρια:

  1. Να διαθέτει απαραιτήτως φωτογραφίες
  2. Να παρέχει αναλυτική περιγραφή του ακινήτου
  3. Να εμφανίζει το ακίνητό του στον χάρτη
  4. Να επικαιροποιεί την αγγελία του συχνά. Δηλαδή να αλλάζει έστω και μία λεπτομέρια στην περιγραφή ή να προσθέτει νέες φωτογραφίες. Αυτόματα το σύστημα μας την θεωρεί νέα αγγελία και την επιδοτεί
Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, η αγγελία θα εμφανίζεται χαμηλά στην αναζήτηση ανά περιοχή και θα λαμβάνει περιορισμένη επισκεψιμότητα.

StudentHouse.gr

Η κατάργηση της μεσιτικής προμήθειας στην ενοικίαση είναι κοντά!