Friday, February 11, 2011

Δώστε στην StudentΗouse.gr μία ψήφο!!

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας δημιουργούν τοwww.dimiourgw.com. Η πρωτοβουλία ενσαρκώνεται μέσω του Φόρουμ Καλών Πρακτικών,το οποίο έχει σαν στόχο να φέρει στην επιφάνεια εγχειρήματα νέων, που δείχνουν αυτήν ακριβώς την έκφραση δημιουργίας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Διαγωνιζόμενο σε αυτό τον άτυπο πανελλήνιο διαγωνισμό είναι και το νέο μας εγχείρημα, το οποίο συνδυάζει νεανική επιχειρηματικότητα και καινοτομία μέσω αποδεδειγμένα πετυχημένων πρακτικών του εξωτερικού.

Σας καλούμε λοιπόν να επισκεφθείτε το προφίλ της Studenthouse.gr εδώ, και να βαθμολογήσετε την προσπάθεια μας με 5 αστεράκια. Οι 10 υψηλότερες βαθμολογίες θα περάσουν στον τελικό και θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την βαθμολόγηση!!!


Λίγα λόγια για εμάς:

Στην StudentHouse.gr προβάλλονται τα οικονομικότερα ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα κι επιτρέπεται η άμεση επαφή του ενδιαφερόμενου ενοικιαστή με τον ιδιοκτήτη. Στην πενταμελή ιδρυτική μας ομάδα κάποιοι ακόμα σπουδάζουν, ενώ άλλοι μόλις αποφοίτησαν. Από πρώτο χέρι, όλοι αντιμετωπίσαμε σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για ενοικίαση φθηνής κατοικίας αλλά και για συχνή αλλαγή της ήδη υπάρχουσας, μία διαδικασία επίπονη και κυρίως πολυδάπανη. Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργήσαμε την StudentHouse.gr με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας μεσιτικών υπηρεσιών με μηδενικό κόστος.

Στόχος / προσδοκίες
Απώτερος στόχος μας είναι η κατάργηση της μεσιτικής προμήθειας στην ενοικίαση και η συστηματική εκπαίδευση των χρηστών μας σε αυτή τη λογική. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι οι κανόνες της αγοράς δεν αλλάζουν με μαγικό ραβδί και γι’ αυτό στην StudentHouse.gr ακολουθούμε ένα μέσο-μακροχρόνιο πλάνο στρατηγικής, το οποίο απαιτεί συνεχή παρακολούθηση κι υπομονή. Ευελπιστούμε πως το εγχείρημά μας θα κυοφορήσει τη νέα γενιά μεσιτείας, μέσω (α λα Σούμπετερ) «δημιουργικής καταστροφής» της ήδη υπάρχουσας μεσιτικής αγοράς.